Sztárok

Hajszíne miatt kirúgták Geszler Dorottyát

Mindössze három adás után cserélték le a veterán tévést Győrfi Pál mellől. Az ok többek szerint prózai: nem volt elég szőke.

A Bors tévés szakmai körökből úgy tudja: a nézőknek nem jött be Geszler Dorottya habitusa és állítólag a megjelenése sem. “Szőke és lendületes műsorvezetőt szerettek volna a barna és halk Dorottya helyett a nézők, pont olyat, mint amilyen a műsor indulásakor az első volt, ezért kellett gyorsan váltani” – mondta az informátor.

Geszler Dorottya decemberben váltotta az RTL Klub Egészségkalauz című műsorában Dombóvári Vandát Győrfi Pál oldalán. A lap megkereste a műsor producerét is, aki meglepően nyilatkozott: “Valkó Eszter külső megjelenésében és habitusában is kísértetiesen hasonlít Dombóvári Vandához, ő ezért volt jó választás. Geszler Dorottyának egyébként keressük a megfelelő feladatot, szeretnénk a jövőben vele dolgozni.” Reméljük, a csatorna legalább Győrfi Pál hajszínével meg van elégedve.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top