Sztárok

Kállay Saunders András elmondta a véleményét Pápai Joci daláról

Kállay Saunders András rutinos A Dallal és az Eurovíziós Dalfesztivállal kapcsolatban. Most elmondta, hogy mi a véleménye Pápai Joci győztes dalával kapcsolatban.

Amíg Tóth Gabit meglepte, hogy nem nyerte meg A DaltKállay Saunders András más miatt emelte fel a hangját. Egy videóban mondta el a véleményét. Először is gratulált Pápai Jocinak a győzelemért, majd elmondta, amit egykor a saját bőrén is tapasztalt.

“Sajnos hasonlóan, mint amikor én képviseltem Magyarországot, azt látom, hogy a saját országunkból érkeznek a negatív hozzászólások a külföldi oldalakra is, és ez nem jó dolog. Szerintem bárki képviseli az országunkat, azt támogatni kell, akkor is, ha nem tetszik a dal. A külföldi országok egyébként mind imádják a Pápai Joci dalát” – mondta Kállay Saunders András, és kifejtette azt is, hogy szerinte az Eurovízión elsősorban az a fontos, hogy a győztes dal kint jól működjön, és a külföldiek pozitívan fogadják.

 Pápai Joci győztes dala:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top