Sztárok

Palya Bea mély depressziójáról vallott

Palya Beának sem csak jókedvű oldala létezik. A nehézségeiről vallott és arról, hogy a sötét oldallal is szembe kell nézni, ezért jár önismereti tréningekre.

Nem minden csak szép és jó a gyerekek születése után sem. Palya Bea  szülés utáni depressziójáról vallott. “A szülésnek is van egy olyan szakasza, amikor azt érzed, hogy az egy sötét erdő. A második gyermekemnél nem volt annyira, de az elsőnél nagyon erős volt. Magam sem tudom, miért, de gyakran érzek magamban fájdalmat, dühöt, elszigetelődést, és azt érzem, hogy nem tudok közeledni. Sokszor érzem, hogy áldozat vagyok. Általában pár óráig tart ez az állapot, de van, hogy napokig, és hetekig is végigkísér. Ennek a súlyát megérzem. Ez természetesen mindig összefut a párom hullámzásával” – meséli Palya Bea Veiszer Alinda műsorában.

“Abszolút vállalom, hogy ilyen vagyok, és erről írok is a dalaimban. Az ilyen nagyon jókedvű embereknél – mint amilyennek engem is tartanak sokan – mindig gyanakodni kell, hogy van másik oldaluk is. Volt egy mesterem, aki azt mondta, hogy az átalakulás sötétségben zajlik, és berakott minket egy sötét szobába, és ott mentek a kőkemény gyakorlatok. Ez egy önismereti tréninghétvége volt, ahol valóban megtanultam, hogy az átalakuláshoz sötétség kell” – idézi a Blikk az énekesnőt.

Palya Bea mély depressziójáról vallott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top