Sztárok

Bódi Sylvi: Szépen, kisminkelve ér a halál

Bali festői sziget, de a természeti katasztrófák nem kerülik el: a földrengések gyakoriak, monszun idején pedig mindennaposak a földcsuszamlások. Bódi Sylvit egy földrengés kapta el, de megmenekült.

Bódi Sylvi éppen a VIASAT3 új, az Exek az édenben címen futó realityjét forgatja Balin, és már az első forgatási napján bajba került. Erről szóló posztját idemásoljuk: “Az Exek az édenben első forgatási napján, bevallom, egy kicsit izgultam, hiszen ez volt az első alkalom, hogy önállóan, teljesen egyedül vezessek műsort. A drukkról hamar elterelte a figyelmemet a földrengés, ami pont a forgatás előtt vette kezdetét. Minden mozgott körülöttünk. A sminkesem halálra rémült. Én kiszaladtam a kertbe – biztos, ami biztos –, és úgy tűnik, nekem nemcsak a nyugalmamat, hanem a humoromat is sikerült megőriznem: közöltem, hogy ha már mindenképp meg kell halnom, akkor legalább szépen, kisminkelve ér a halál. Eltartott jó pár percig mire a kőzetlemezek rendezték soraikat, és folytathattuk a munkát.”

Bódi Syilvi a poszt mellé ezt a képet is odabiggyesztette: 

(címlapfotó: VIASAT3/Udvardi Attila)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top