Sztárok

Scarlett Johansson és férje beadták a válókeresetet

Ez egy dolog, a másik viszont az, hogy a férj magának akarja a gyereket, és az USA-ból Franciaországba költözne. Scarlett Johansson ezt aligha hagyja majd.

Scarlett Johansson és Romain Dauriac 2012 októberétől találkozgattak, majd egy évvel később az újságíró eljegyezte őt. 2014-ben titkos esküvőn mondták ki az igent, majd ősszel Johansson életet adott lányuknak, Rose Dorothynak.

Az idill tavaly nyárig tartott, egyes bennfentesek tudni vélték, hogy ez a házasság haldoklik. Igazuk volt, mivel januárban kiderült, hogy a színésznő és Dauriac búcsút intettek egymásnak, az újabb hír pedig az, hogy Scarlett Johansson be is adta a válókeresetet. Dauriac ügyvédje azt nyilatkozta, hogy a férfi a gyerekkel együtt Franciaországba szeretne költözni, és azt akarja, hogy Johansson utazgasson majd, ehhez viszont a New Yorkban élő Johanssonnak is lesz pár szava.

Scarlett Johansson és férje beadták a válókeresetet

 

A színésznőnél eleve kérdéses, hogy kibírna-e hosszasan egy házasságot, mivel a házasság és a monogámia intézményéről elég szabadon gondolkozik. A Playboynak például azt mondta: “A házasság maga romantikus dolog, de nem hinném, hogy az a természetes, hogy az ember monogám. Hűnek maradni nehéz meló.”

(via Evening Standard)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top