Sztárok

Pink szupercuki képet posztolt kisfiáról

Az énekesnő Pink szerencsére nem rejtegeti kisebbik gyermekét, akit tavaly karácsonykor hozott világra. Tüneményes képet osztott meg a piciről az Instagram-oldalán.

Bár második várandósságát Pink sokáig titkolta, az énekesnő a szülés óta sokat és szívesen posztol gyermekeiről. Legutóbb épp néhány napja posztolt kisfiáról, Jamesonról az Instagram-oldalán. A szupercuki fotón Pink smink nélkül pózol, miközben kisebbik gyermeke hatalmas mosollyal az arcán, a vállára hajtja a fejét.

Pink egyébként tavaly novemberben, szintén az Instagramon jelentette be, hogy második gyermekét várja. A terhesség hírét egy megható fotóval, ötéves kislánya, Willow segítségével jelentette be.

Surprise!

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő a Good Morning America című lapnak beszélt arról is, hogy imád anya lenni: “Hosszú évekkel ezelőtt elhatároztam, hogy boldog és sikeres családom lesz, azóta megszülettek a gyerekeim, és bátran mondhatom, még most is ez az első és legfontosabb célom az életben.”

Olvass még többet Pinkről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top