Sztárok

Istenes Bence hastáncoktatást kapott

A show az show, Istenes Bence pedig pontosan tudja, hogy amikor a szakács hastáncol, akkor neki sem árt pár mozdulatot ellesni. Ma és így indul újra a Hagyjál főzni!

Új évaddal tér vissza hétfő este 20:30-tól az RTLII képernyőjére a Hagyjál főzni! A második évad első adásának egyik szereplője, Tünde imádja a hastáncot, és meg is tanított néhány lépést Istenes Bencének

Az adás új évadjában már nemcsak szülő-gyermek párosok, hanem testvérek és szerelmespárok is versenybe szállhatnak, főztjükről pedig az ország legszigorúbb ételkritikusa, Vajda Pierre dönt.
A versenyzők a kedvenc családi receptjeiket készítik el a műsorban, és idén is az idő lesz az egyik legnagyobb ellenfelük. Ráadásul a konyhában a tapasztalatlan “szakács” ügyködik, a főzni jól tudó csapattárs csak a konyhapult mellől irányíthat, de tevékenyen nem vehet részt a főzési folyamatban. Csupán a főzésre adott idő felétől avatkozhat be, de ha megnyomja a pánik gombot, akkor a visszaszámláló már dupla sebességgel ketyeg.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top