Sztárok

Víz Világnapja a budapesti fürdőkben a szórakozás jegyében

Március 19-én, a Víz Világnapját megelőző vasárnap pezsdítő programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket Budapest fürdőiben. A látogatók különböző stílusú kulturális produkciókkal és sportprogramokkal találkozhatnak: koncertek, DJ, hastáncprodukció, tradicionális cigány muzsika várják a kikapcsolódni vágyókat.
Víz Világnapja a budapesti fürdőkben a szórakozás jegyében

Extravagáns, elektromos hangzásvilágú mélyhegedűkoncerttel érkezik Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumába, a Széchenyi fürdőbe Eliza Bliss. A szinkronúszás-bemutatót követően az “úszómedencében egyszerre készített legtöbb szelfi”-rekordkísérlet felállítására tesznek kísérletet a résztvevők. A lelkesedést az Európa bajnok Cheerleader csapat fokozza. A napot látványos, akrobatikus show-bemutató zárja az Amazinx Team jóvoltából.

A Csillaghegyi és Paskál fürdőkben úszóversenyen mérhetik össze erejüket a versenyző szellemű vendégek, utóbbi animációs programokkal, versenyekkel és nyereményekkel is várja az egész családot.

Víz Világnapja a budapesti fürdőkben a szórakozás jegyében

 A több mint 500 éves Rudas Gyógyfürdőben ezen a napon 20% kedvezménnyel próbálhatjuk ki a 20 perces aroma relax masszázst. 

A Dandár fürdő vendégei napi belépőjüket 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg, míg a Paskál fürdő vendégei kétórás kedvezményes jegyet válthatnak ezen a napon.

Víz Világnapja a budapesti fürdőkben a szórakozás jegyében

 A hagyományokhoz híven a történelmi fürdőkben idén is ingyenes vezetésekkel fogadják az érdeklődőket. A vezetett séták regisztrációhoz kötöttek.

 

Részletes információk: www.budapestgyogyfurdoi.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top