Sztárok

Horváth Éva: A fiam nem egy magamutogató típus

Már csak néhány hét, és megszületik Horváth Éva kisfia. A modell rendszeresen jár ultrahangvizsgálatra, és már most azt nézi, mennyire hasonlít rá a gyereke.

Olyan gyorsan elszállt az elmúlt néhány hónap, hogy Horváth Éva szinte észre sem vette. A műsorvezető imádja a babavárás minden pillanatát, de mindennél jobban várja, hogy végre megérkezzen a pici.

Horváth Éva: A fiam nem egy magamutogató típus

“Nagyon szeretem ezeket az alkalmakat, ilyenkor mindig beleshetek a kisfiamhoz. Ennél már csak az lesz nagyobb ajándék, amikor végre megszületik, és megpillanthatjuk őt. Akkor már biztosan nem tud majd kicselezni minket” – kezdte viccelődve Éva, aki betegsége miatt sokáig nem tudott teherbe esni. Ezzel is magyarázza, hogy aggódós kismama volt. 

Horváth Éva: A fiam nem egy magamutogató típus

“Eddig gyakorlatilag még egy jó fotót sem sikerült készíteni róla, nem egy magamutogató típus. Az arcát szinte kivétel nélkül eltakarja valamennyire, a lábai égnek állnak, de szuper jól érzi magát és ez a legfontosabb. Pedig a doktor úr is nagyon türelmes, ahogy itt a Czeizel Intézetben mindenki. A mostani vizsgálaton a pici elhelyezkedését, fejlődései ütemét és méreteit is kielemezték, kiderül például, hogy a kezei és lábai hossza alapján két héttel előbbre jár a koránál. Ha nyakigláb lesz, abban rám ütött, nekem is hosszú végtagjaim voltak már gyerekként is. Már nő a haja is, ami szintén nem meglepő, ha az én fürtjeimet vesszük alapul.”

Horváth Éva: A fiam nem egy magamutogató típus

Horváth Éva azt is elárulta, hogy kisfia nem mindig ilyen nyugodt, evés után például sokszor annyira felpörög, hogy alig győzi kivárni, míg egy kicsit lenyugszik. Sok babával ellentétben azonban az éjszakákat végigalussza  “Remélem, hogy ezt a jó szokását fia a születése után is megtartja majd.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top