Sztárok

Hujber Feri bepörgött, kisétált a felvételről – szerinted csak szívatja a nézőket?

Hujber Feri egész éjszaka a közösségi oldalt nézte, és ahogy fogalmazott: halászott. Akik bejelölték őt, azokat visszajelölte, és szerinte vicces volt látni, amikor sorra eltűntek a kommentek, és helyette egyre több lájkot kapott.

Vagyis ez a közösségi oldal nyelvén annyit tesz: egyre több embernek tetszett,amit Hujber Feri mondott. De mielőtt belevágunk a közepébe, egy kis összefoglaló azoknak, akik lemaradtak a tegnapi eseményekről. 

A színészt behívták a Mokkába, ahol eredetileg arról akarták kérdezni, milyen tervei vannak a jövőre nézve. Hujber állítólagos kanadai költözését feszegették, de ahogyan a beszélgetés alakult, arra senki nem számított. Hogy mutassuk, Pachmann Péter és Szabó Dóra arckifejezése mindent elárul: 

Hujber Feri:

Dórának ez volt az első napja és derekasan állta a sarat, Pachmann mellett ő is igyekezett megőrizni a higgadtságát, amikor Hujber előállt a mondandójával. “Az elkövetkezendő időben nagyon sok dolgom lesz, mert kitaláltam valamit és az elkövetkező 10-20 évben erről fog szólni a világ… Azt állítom, hogy Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú.”

Pachmann igyekezett a Jézus-ábrázolásról beszélni, és láthatóan komolyan vette a színész teóriáját, de a válaszokra biztosan nem számított. “A kereszten egy 33 éves színészt, kora Stohl Andrását ábrázolják.”

 

Hujber Feri:

Egy rövid eszmefuttatás után Pachmann kimondta, amire mindannyian gondoltunk: ez most egy flash vagy valami sugallat-e? De Hujber határozottan állítja, hogy egészen a születésétől kezdve ezt figyelte és összeállt a kép. “Ez elég bonyesz lesz, de ha megértitek azt, amiről beszélek, akkor megértetek majd mindent.”

Hujber Feri:

Ahogy számítani lehetett rá, a történet nagy port kavart. Sokan csak azt kérdezték, drogozik-e a színész, vagy egyszerűen csak megőrült, de ő már korábban felkészült erre a fajta fogadtatásra. Ma reggel pedig ismét a Mokka vendége volt, ahol szerették volna a folytatásról kérdezni. 

“Na látom, mindenki egy dologra kíváncsi, szóval akkor kezdem. Orbán Viktor Magyarország királya, Boldizsár…”

“Na várjunk, ott tartottunk, hogy leereszkedett a rámpa, és a kisfiú megsérült, majd meghalt” – vágott közbe Pachmann. 

Ezután Hujber a királyokat kezdte sorolni, majd elmondta, hogy az a nagy kérdés, ki az igazi király. Szabó Dóra igyekezett visszaterelni a beszélgetést Jézushoz, kevés sikerrel.

Amit Hujber előadott, azt leírni nem lehet, csak megnézni. Nem csoda, ha sokakban felmerült: Hujber egyszerűen csak meghekkelte az adást, igazi trollként viselkedett. Bár Pachmann azt állítja, hogy szerinte Feri nem tenne ilyet, ő maga kijelentette: “Most már tényleg csak szórakozom” – ismerte el a színész, aki sem a Valami Amerika forgatásáról, sem semmi másról nem volt hajlandó beszélni, egyszerűen elhagyta a stúdiót. 

Hujber Feri:

Nézd meg az egészet, ha gondolod, mielőtt szavaznál, hogy szerinted mi történt. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top