Sztárok

Ekkor fog megszületni Szinetár Dóráék kisbabája

Szinetár Dóra a harmadik gyermekét várja, a színésznő a várandósságáról mesélt és arról, hogyan éli meg harmadszorra a terhességet. Az is kiderült, mikor érkezik a baba.

A héten került nyilvánosságra, hogy Szinetár Dóra kisbabát vár. A színésznő arról is mesélt, hogy számított a terhességre. “Megéreztem, hogy babát várok. Persze, én is csináltam terhességi tesztet és csak azután fordultam orvoshoz, de nem ért váratlanul a hír. A férjemmel terveztük a babát, csak azt nem gondoltuk, hogy ilyen hamar sikerülni is fog”  mondta el Szinetár Dóra, aki a negyedik hónapban jár, így hamarosan a terhesség első trimeszterével járó kellemetlen tüneteknek is búcsút inthet. Szeptemberre várja a harmadik gyermekét.

“Szerencsére jól viselem a várandósságot, bár azt észrevettem, hogy a testem másként reagál rá, mint húszévesen, amikor Marcit, és harmincévesen, amikor Zorkát vártam. Már sok apró jelről tudom is, hogy mit jelent, így könnyebb a helyzetem” – mesélte a Borsnak Szinetár Dóra.

Ekkor fog megszületni Szinetár Dóráék kisbabája

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top