Sztárok

Aureliót totál kikészíti az anyja

Anyuka a meditációs létezésben és a hetedik dimenzióban kér kívánságokat. Aurelio nem érti a helyzetet, és rendesen idegesíti.

Ahogy az RTL Klub idevágó mai közleményében megjegyzi: “Temperamentumból nem lesz hiány a Hagyjál főzni! ma esti adásában, hiszen a BeleValóVilág műsorvezetője, Aurelio és édesanyja száll majd ringbe Vajda Pierre ételkritikus elismerő szavaiért.”

Aurelio, Istenes, Márta
Aurelio, Istenes, Márta

A főzés előtt kiderül, hogy Aurelio édesanyja, Márta egy különös praktikát vetett be a siker érdekében. Mindezt a BeleValó műsorvezetője kezdte megmagyarázni: “Édesanyám megtippelte, hogy mit fogunk főzni, mert ő egyébként hisz az angyalokban” – mondta Aurelio Istenes Bencének. Márta nem hagyja a levegőben lógni a fals információt. “Nem az angyalokban hiszek, hanem a meditációs létezésben és a hetedik dimenzióban szoktam kívánságokat kérni” – pontosította fiát, aki közli, hogy ezzel őt anyja teljesen kikészíti. Mint kiderül, Márta egy papírra előre felírta, hogy mi az a két étel, amelyet szeretnének az adás során megfőzni. Majd kiderül, hogy a hetedik dimenzióban kért kívánság ezúttal teljesül-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top