Sztárok

Szexmunkára akarták kényszeríteni Éden Naomit

Éden Naomi nagy reményekkel utazott Kanadába, de ott komoly bajba került. Az iratait elvették, és jó darabig az ismerőseivel sem tudott kapcsolatba lépni.

Az Éden Hotel egykori szereplője egy jól hangzó álláshirdetésre jelentkezett, majd nagy reményekkel Kanadába utazott, de ott valami más várta “Egy Kanadában élő magyar férfi felkért egy magyar nyelvű Youtube-csatorna műsorvezetésére. Ehhez képzést is ígért. Szexmunka vagy hasonló dolog egyáltalán nem volt téma. Érkezésem után derült ki, hogy a valódi megbízás másról szólt” – mesélte a Borsnak Éden Naomi.

Megérkeztem, eleinte minden jó volt, vártak a reptéren, szép kertes ház, ígéretek, városnézés. Aztán az útlevelemhez nem fértem hozzá, pénzem nem volt, kísérgettek, és folyamatosan itallal kínáltak. Rövidesen megszerezték a jelszavaimat, a fotóimat, ők kezelték a Facebook- és Instagram-oldalamat az üzenetekkel együtt. A vízumom lejárt, de nem hosszabbították meg, a telefonomat kontrollálták, nem tudtam kapcsolatba lépni a családommal sem. Nem zártak be pincébe, de sosem hagytak egyedül. Hirtelen azon kaptam magam, hogy már horror- és szexfilmet akartak velem forgatni, és azt mondták, vannak rólam felvételek, amikről nem is tudok, azt bármikor közzétehetik…” – mondta a lány.

Éden Naomi végül a szerencsének és annak köszönheti, a megmenekülését, hogy a barátja jól ismeri őt. “A páromnak feltűnt, hogy más stílusban kommunikálok vele a Facebookon, mint általában. Ő mentett meg” – árulta el a 22 éves lány, aki ügyesen kijátszva vendéglátóját kapcsolatba lépett a barátjával, így szerzett repülőjegyet. Útlevelét visszalopta, és elszökött. Feljelentést tett a rendőrségen, folyik a nyomozás.

Szexmunkára akarták kényszeríteni Éden Naomit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top