Sztárok

Jöhet a baba Földes Eszteréknél

Földes Eszter és Lovasi András készen áll a családalapításra. A színésznőnek elég konkrét elképzelései vannak, szerinte a gyermekük kékszemű lesz és fiú.

Földes Eszter és Lovasi András között teljes az összhang, imádják egymást, és remekül tudnak közösen alkotni is. Most született meg a közös előadásuk Semmi konferencia címen, amit az “első közös gyermeküknek” neveznek. A szakmai ötletek mellett gondolkodnak a családalapításon is, Földes Eszter úgy véli, gyermekük kék szemű lesz és fiú.

“Nagyon klassz gyerekünk lesz. Eszternek határozott képe van arról, hogy miként lesz egy gyerekből normális felnőtt. Szerintem azért lehetnek meglepetések, sokféle gyerek van, és nem mindenkire lehet ugyanazt a receptet ráhúzni. Az viszont biztos, hogy egy gyereknek az a legfontosabb, hogy a szüleit ne tétova, bizonytalan alakoknak lássa, hanem olyanoknak, akik pontosan tudják, mit és hogyan akarnak csinálni, és ké­pesek szeretettel teli légkört teremteni neki. Ezenfelül az, hogy szigorú vagy kevésbé szigorú a szülő, teljesen mindegy” – osztotta meg a véleményét Lovasi András a Borssal.

Jöhet a baba Földes Eszteréknél

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top