Sztárok

Fontos: Tahi Tóth Lászlót kiengedték a kórházból

Agyműtéten esett át, de már jól van. Tahi-Tóth László egy előadás közben lett rosszul, de csak azután vitte el a mentő, hogy lejátszotta a darabot.

Január 23-án mi is megírtuk, hogy mentő vitte el a színházból Tahi Tóth Lászlót. “Tahi Tóth Lászlót, a Vígszínház színészét a József Attila Színházból mentő szállította kórházba január 21-én, szombaton este. A Jászai Mari-díjas színművész a Hattyúdal című előadásban Tamburás szerepét alakította, amikor rosszul lett a színpadon. A művész hatalmas lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot: az előadást végigjátszotta. Tahi Tóth László állapota stabil, jelenleg megfigyelés alatt tartják” –  szólt akkor a színház közleménye.

Mint később kiderült, a 73 éves színész kisebb agyműtéten át, és amikor megkapta a Kossuth-díjat (melyet felesége vett át március 15-én), megtudtuk, hogy állapota egyre jobb, sőt most már olyannyira jól van, hogy elhagyhatta a kórházat – ezt a színész öccse jelezte a Facebookon. “Laci hála Istennek egyre jobban van! A hétvégén végre 2 hónap után hazaengedték a kórházból…” – írta. 

(via Blikk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top