Sztárok

Feke Pál: A gyerekem születésénél biztos ott leszek

Az apaságra készülő Feke Pál nem szokott a magánéletéről nyilatkozni, most azonban részletesen elmondta, mit érez, amióta megtudta, hogy felesége babát vár, sőt beszélt az édesanyjáról és három éve elhunyt édesapjáról is.

Ahogy arról néhány napja mi is beszámoltunk, Feke Pál hamarosan apa lesz: öttusázó párja, Gyenesei Leila augusztusban hozza világra első gyermeküket, akiről még nem lehet tudni, hogy fiú lesz-e, vagy lány. A színész most a Best magazinnak adott interjújában részletesen elmesélte, hogyan élte és éli meg az örömhírt.

A magánéletével kapcsolatban általában rendkívül zárkózott, néhány hónappal ezelőtt még a babakérdésről is meglehetősen szűkszavúan nyilatkozó Feke Pál ezúttal szokatlan nyíltsággal beszélt róla, hogy élete legnagyobb ajándékának tartja apaságát, Leilával pedig gyakran annyira előreszaladnak a tervezgetéssel, hogy egymásra kell szólniuk, mert rögtön óvodát, sőt iskolát is választanak a gyereknek. A színész emellett elárulta, hogy az apasághoz egyre közelebb kerülve egyre többet gondol három évvel ezelőtt elhunyt édesapjára és a tőle kapott tanácsokra is, valamint azt is elmondta, mekkora szerencsének érzi, hogy felesége és édesanyja jóban vannak egymással. 

Az interjúból az is kiderül, hogy Feke Pál minden kórházi szituációtól retteg, de gyermeke születését semmiképpen nem a távolból akarja végigizgulni. “Az a típus vagyok, aki már a náthától megijed, de a gyerekem születésénél biztos ott leszek. Hogy kibírom-e, azt még nem tudom. Talán be kéne »nyugtatóznom« magam, hogy ne legyen semmi gond” – mondta el a színész.  További részletek az e heti Best magazinban.

Feke Pál:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top