Sztárok

Horváth Éva kitálalt az exeiről

Horváth Éva remekel a Konyhafőnök VIP versenyében. A várandós híresség a csütörtöki esti adásában röhögőgörcsöt kapott, amikor csapattársával, Peller Annával süteményeket készítettek. A forgatási szünetben mikrofonvégre kapott Horváth arról beszélt, hogy mivel is lehet levenni a lábáról.

Horváth Éva hamarosan világra hozza az első gyermekét, de előtte még beugrott az RTL Klub Konyhafőnök VIP műsorába, hogy megcsillogtassa gasztrotudását. Éva valóban jól teljesít a versenyben, hogy sikerült-e bejutnia a középdöntőbe, az pénteken este kiderül. Az azonban biztos, hogy Horváth Éva exei nem panaszkodtak a híresség főztjére. “A legtöbb férfit meg lehet fogni a hasán keresztül. Nekem volt nagyon sok ilyen férfi, aki szerette, ahogyan főzök. Egyetlen típusú férfit nem lehet megfogni a finom ételekkel: a diétázó férfit” – mondta az RTL Klub riporterének Éva.

Horváth Éva kitálalt az exeiről

“Régen kísérleteztem az indiai konyhával, és a barátaimon teszteltem az eredményt, de nem annyira jöttek be nekik ezek a fűszeresek ételek. Aztán a paleo ételekkel ismertettem meg őket, de szokott nálunk körömpörköltparti is lenni, szóval színes a paletta” – folytatta Horváth Éva, akinek kedvence az igazán véres steak. A kismama elmondta, hogy az életében még nem igazán volt olyan férfi, aki főzött volna neki otthon, de ő is jobban szereti az éttermi vacsorákat. “Persze hétköznap én főzök otthon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top