Sztárok

Őrületesen menő videó Victoria Beckhamről

Victoria Beckham annyiszor megkapta már, hogy nincs humora, nem szokott nevetni, soha nem vidám, hogy valószínűleg neki van a leginkább elege ezekből a marhaságokból. Ezzel a videóval viszont mindenkinek bemutatott.

Nem egy szimpla Carpool Karaoke útra ugrott be Victoria Beckham James Corden műsorába. Ők ketten leforgatták az 1987-es Próbababa film előzetesét. Természetesen az autósjelenetben volt egy kis karaoke, méghozzá a Spice Girls 1997-es slágerét – Spice Up Your Life – énekelték.

Őrületesen menő videó Victoria Beckhamről

Victoria Beckham oszlopos tagja volt a Spice Girls bandának. 1996-ban megjelent Wannabe című albumukból 80 milliót adtak el. “A 90-es években Németországban turnéztunk egyszer, amikor a reptéren várakoztunk mi öten, lányok. Egy fiú odajött hozzánk, és azt mondta, hogy ő és néhány haverja alapított egy bandát, és énekelhetnének-e velünk itt a reptéren. Persze igent mondtunk nekik. Amikor mindannyian odajöttek, akkor derült ki, hogy ők az ‘NSYNC, és aki odajött hozzánk, az Justin Timberlake volt” – mesélte az adásban Beckham.

Feloszlásuk után 2001-ben szólóalbummal jelentkezett, ám ez nem ért el akkora sikereket, mint az együttessel kiadott lemezek. 2008-tól csak a tervezői munkájára koncentrál. Victoria Beckham neve mára elismert név lett a divat világában is. A 2012-es olimpián ő is fellépett a többi Spice Girls-taggal együtt.

Victoriát folyton kritizálják, hogy nem nevet, mosolyog. “Mindig azt kérdezik tőlem, hogy tényleg nem tudok nevetni? Persze, hogy tudok” – mondta a divattervező, aki annyira megunta ezt a pletykát, hogy egy “A divatvilág ellopta a mosolyomat” feliratú pólót csináltatott magának, és ebben ment ki a reptérre a minap. “Nem vagyok jégkirálynő!” – szögezte le.

Egyetértünk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top