Sztárok

Pataky Attila földönkívüliekkel kávézott Miamiban

A Vízöntő csillagképben felfedezett Föld-szerű bolygókról szóló hír óta ismét központi téma mindenütt a földönkívüliek létezése. Pataky Attila viszont csak lemondóan legyint, és kér egy kávét – magának és idegen barátainak is.

Jókora izgalmat keltett néhány hete a bejelentés, miszerint egy belga csillagász közreműködésével az amerikai űrhivatal olyan csillagrendszerre bukkant a Vízöntő csillagképben, amelyben három lakhatónak tűnő bolygó is található. Egyvalakit azonban egyáltalán nem hozott lázba a hír: a téma földönkívüliek által felkent szakértője, Pataky Attila kijelentette, hogy a NASA hazudik, élet már közvetlenül a szomszédban, a Holdon és a Marson is van, a Szíriuszról és a Szíriusz B-ről nem is beszélve. Az ügyet nyilván nem lehet félvállról venni, ezért a Best magazin részletesebben is kifaggatta a zenészt.

A lap e heti számában Pataky Attila a földönkívüli fajok komplett határozóját állítja fel: mint elmondja, ő először 12 évesen találkozott idegenekkel egy orvosi vizsgálat keretében, miközben kristálycukorért ment a közértbe, azóta pedig kávézott már Miamiben Plejád-beliekkel, sőt Spanyolországban a Zeta Reticuli csillagrendszer lakóival is összefutott.

Csakhogy rövid úton az is kiderül a nyilatkozatból, hogy ezek a jó szándékú, kávézgató fajok (akik annak idején még a cukrot is sértetlenül visszaadták) az univerzum kisebbségéhez tartoznak – a világegyetemet 70-80 százalékban olyan ellenséges népségek lakják, mint a Hold árnyékos oldalán bázist fenntartó sárkánylények, a drachonok, akik a Föld leigázásán mesterkednek bolygónk politikusainak teljes egyetértése mellett.

Pataky Attila földönkívüliekkel kávézott Miamiben

Hogy mindezt hogyan ússzuk meg, azt a kvantumérintésben is jártas Pataky Attila ezúttal nem árulta el, de némi vigaszt azért nyújthat, hogy az egyébként alakváltó idegenek elég lassan haladnak ügyleteikkel, ugyanis az énekes szerint már évezredek óta itt vannak a naprendszerben. Másrészt ha Pataky korábbi szavaiból indulunk ki, örök életű fénylényekként amúgy sincs okunk aggódni semmi miatt.

További részletek az e heti Best magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top