Sztárok

Már a bíróságon sem találkozik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla

Bár igazából nem szeretnének ártani egymásnak, Pécsi Ildikó és Pártos Csilla nem tudnak megegyezésre jutni rokontartási perükben. Nemrég újra találkozniuk kellett volna a bíróságon, de Pécsi megromlott egészségi állapota miatt már meg sem tudott jelenni.

Régóta lehet tudni, hogy megmerevedtek a frontvonalak Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla csúnyán elfajult perében, most azonban kiderült, hogy a volt anyós orvosi kezelése miatt tulajdonképpen meg is szakadtak az egyeztetések. Ahogy mi is beszámoltunk róla, Pécsi Ildikó februárban kórházba került – a Best magazin tudósítása szerint pedig az ügy miatt megromlott egészségi állapotában mostanáig sem állt be olyan pozitív változás, hogy meg tudott volna jelenni az esedékes tárgyaláson.

Már a bíróságon sem találkozik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla

A színésznő problémáira hivatkozva már korábban átkérte a fővárosból a Gödöllői Bíróságra az ügyet, ezúttal azonban itt is hiába várt rá Pártos Csilla és ügyvédje, pedig mindenki abban reménykedett, hogy végre előrelépés történhet a hosszú ideje húzódó perben, vagy akár pont is kerülhet a végére – írja a lap e heti száma. Hogy a továbbiakban hogyan alakul a jogi procedúra, azt egyelőre nem lehet tudni.

Mint ismert, az egykor idilli anyós-meny viszony azután mérgesedett el, hogy Pártos Csilla a válást követően gyerektartást követelt férjétől, ő azonban azt nyilatkozta a bíróságon, hogy nincsen jövedelme, édesanyja támogatja. A jogszabályok értelmében ilyenkor rokontartás címén a megnevezett hozzátartozótól kérhető a pénz, Pécsi Ildikó ügyvédje szerint azonban az unoka, Csaba érdemtelen az anyagi támogatásra, mert 2013 óta meg sem látogatta a nagymamáját. A felek többször elmondták, hogy valódi problémájuk nincs egymással, és a per mindenkit megvisel, dűlőre jutniuk azonban így sem sikerült egymással.

További részletek az e heti Best magazinban.

Már a bíróságon sem találkozik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top