Sztárok

Rudolf Péter komoly veszélybe került

Rudolf Péter számára majdnem nagyon rosszul végződött egy családi születésnap. Az akkoriban húsmentesen étkező színész nem bírt ellenállni a kísértésnek, a csirkecsont azonban a torkán akadt.

Rudolf Péter sokáig vegetáriánus volt, ám egy vendégségben nem bírt ellenállni a csirkepaprikásnak, meg is lett a böjtje. “Sokáig húsmentesen, egészségesen ettünk, köszönhetően a feleségemnek  – mesélte Rudolf Péter Krizsó Szilvia színházi talk-showjában, a KrizShow-ban. – Egy hatalmas adag csirkepaprikás készült az ünnepre, amelyet meglátva olyan vágyat éreztem az étel után, hogy szabályosan rávetettem magam, és kézzel tömtem magamba” – mesélte a színész, akinek a torkán akadt a csirkecsont. Rudolf Péter nagyon megrémült, a keresztbe álló csont miatt fulladozni kezdett és a hangja is elment, így azonnal az ügyeletre rohant a feleségével, ahol végül eltávolították a csontot – idézi fel az elmondottakat a Blikk

Rudolf Péter komoly veszélybe került

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top