Sztárok

A fiától féltik a nyomorgó Szilágyi Istvánnak összegyűjtött pénzt

Szilágyi István fia teljesen kikelt magából, pedig úgy tűnik, éppen miatta nem kaphatja meg a pénzadományokat a nyomorgó színész.

A borzasztó körülmények között élő Szilágyi Istvánért rengetegen összefogtak, adományokat gyűjtöttek az ország Lópici Gáspárának. Ám a fia felháborodottan nyilatkozott. “Közröhej tárgyává tettek engem az elmúlt hetek cikkei. Azt gondolja rólam mindenki, hogy egy iszákos, agresszív, csavargó, drogos ember vagyok. Igen, néha felöntök a garatra, de ki nem? Többen megtámadtak az utcán, és megrepedt a kulcscsontom, a támadónak pedig az álla tört el… Annak kéne utánanézni inkább, hogy az az alapítvány mennyi pénzt szedett össze az apám nevében. Mert mi abból még nem kaptunk egy fillért sem. Nemrég felhívtuk Martyin Lászlót, hogy megkérdezzük tőle, mi van a pénzel, ő pedig csak hebegett-habogott, és üres ígéreteket tett. Bűzlik nekem ez az egész” – mondta Szilágyi Péter, akinek a szavaihoz az említett alapítvány elnökének is volt némi hozzáfűznivalója.

“Nem szeretném minősíteni a művész úr fiát. Viszont tényleg nem fognak pénzt kapni tőlünk, mert tudjuk, hogy ha mi odaadjuk az összegyűjtött összeget, akkor azt Péter egyből el fogja szedni az apjától és elherdálja. A lakhelyük mellett levő bolttal fogunk kötni egy szerződést, ahová minden hónapban utalunk pénzt, és azt Szilágyi István levásárolhatja, a dohányt és alkoholt leszámítva. Idáig bármit adtunk Pityi bácsinak, az szőrén-szálán eltűnt” – árulta el az alapítvány elnöke a Borsnak.

A fiától féltik a nyomorgó Szilágyi Istvánnak összegyűjtött pénzt

Az Auróra zenekar szintén nagyobb összeget gyűjtött Szilágyi Istvánnak, ők is hasonló véleményen vannak. “Már felvettük a helyi önkormányzattal a kapcsolatot, és ott fogjuk megbeszélni, hogy milyen segítségre lenne szüksége a színésznek. Mindenképpen úgy akarjuk csinálni, hogy a művészre költjük a pénzt, nem pedig átadjuk neki, mert nagyon jól ismerjük a fiát. Volt olyan alkalom, hogy amikor videoklipet forgattunk, bevettük őt operatőrként, de nem számíthattunk rá, nem jelent meg a munkán…” – mondta a punkzenekar frontembere.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top