Sztárok

Dombovári Vandáért komolyan aggódtunk

Dombóvári Vanda mindig is híres volt pörgős jelleméről és bizony a Konyhafőnök VIP-ben sem tudja visszafogni magát. Néha már nézni is rossz, amit művel.

Előre nem lehet tudni, hogyan teljesít, de az biztos: nem Dombóvári Vanda a konyha ördöge, így első ránézésre. Ha azt hitted, Szabó Győzőnél senkinek sincs több problémája a konyhai gépekkel, akkor tévedtél. 

A Konyhafőnök VIP adásában Vanda a második hét kezdőcsapatában versenyez, de néha komolyan aggódtunk érte. Először a gyümölcscentrifugával keveredik kisebb összetűzésbe. A szőkeség mindössze egyetlen répát tesz a gépbe, amely így hangosan zakatol a berendezés belsejében. Vanda ettől megijed és azonnal segítségért kiált.

Dombovári Vandáért komolyan aggodtunk

“Azt hiszem nem rendeltetésszerűen használom, segítség, valaki” – kért segítséget széles mosollyal az arcán Vanda, akit végül a Konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé húzott ki a pácból. Ám nem ez jelenti az egyetlen fennakadást az egykori műsorvezető számára az első versenynapon. A hobbiszakácsoknak ezúttal egy olyan ételt kell reprodukálniuk, amelyben a halat 220 fokra felhevített olajjal kell locsolgatniuk. Vanda ettől teljesen megriad, és tisztes távolból, némi rettegéssel az arcán adagolja az olajat a halfilére.

Dombovári Vandáért komolyan aggodtunk

“Rettegek az olajtól. Nem pironkodom miatta, féltem a szememet. Utálom, hogy így kell sütnöm a halat, meg ez az olaj téma” – árulta el a főzéssel kapcsolatos aggodalmait. Hogy mindezek után milyen ételt sikerült Dombóvári Vandának a zsűri elé tennie, kiderül a ma esti adásból. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top