Sztárok

Gundel Takács Gábor folyamatosan új műsorokról tárgyal

Bár élvezi a kényszerpihenőt, azért visszatérne a tévézéshez Gundel Takács Gábor, akit több ajánlattal is megtaláltak már.

Zajlik az élet Gundel Takács Gábor körül. A műsorvezető tíz év után elköszönt az MTVA-tól, majd egy rövid kitérővel az olimpiai mozgalom szóvivője lett, jelenleg pedig az Origónál vezet egy hetente jelentkező sportműsort. A Blikknek azt mondta, örül, hogy végre több időt tölthet a családjával, és hogy a munka frontjáról kicsit hátrébb léphetett.

Gundel Takács Gábor folyamatosan új műsorokról tárgyal

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne vágyna vissza a képernyőre. “Amikor becsuktam magam mögött egy ajtót, még nem tudtam, milyenek nyílnak majd ki előttem. Még most is nagyon képlékeny a helyzet, sok emberrel beszélgetek sok dologról. (…) Volt már konkrét, figyelemre méltó ajánlatom. Le is ültünk beszélgetni, aztán arra jutottunk, hogy mégsem igazán nekem való az az ötlet” – mesélte Gundi.

Annyit azért elárult, szeretne régi csapatával dolgozni. “Sok-sok régi kollégámmal, egy régi csapattal tervezgetünk sok mindent, akikkel régóta együtt dolgozunk. Nem csak a Maradj talpon!-t, de még az Áll az alkut is együtt csináltuk. Szeretnék ezekkel az emberekkel jó műsorokat csinálni.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top