Sztárok

Klapka György özvegye nem adja a házat

Felröppent a sajtóban a hír, miszerint Klapka György özvegye, Marika megválna a sokmilliós svábhegyi családi háztól, ám ez korántsem fedi a valóságot.

Továbbra is harcol a család Klapka György hagyatékáért. Egy megszellőztetett végrendelet szerint a vállalkozó kizárta az örökségből két legidősebb fiát, akik lehet, hogy DNS-teszttel lesznek kénytelenek bizonyítani: valóban Klapka vér szerinti leszármazottai. Az ügyben nehéz tisztán látni, mert a család szűkszavúan nyilatkozik, és ügyvédeikkel is titoktartási szerződést kötöttek.

Klapka György özvegye nem adja a házat

A legfrissebb hírek szerint Klapka György nem is vagyont, hanem hatalmas adósságot hagyott maga után, így özvegyének nem maradt más választása, mint hogy eladja a sokmilliós, nyolcszobás családi házat. Marika azonban a Borsnak ezt határozottan cáfolta. “Eszem ágában sincs eladni a Normafa úti házat, nem is értem, hogy találhatnak ki ilyet” – mondta az asszony.

“Fenn tudom tartani a házat, de ha nem tudnám, akkor sem adnám el, bár azt meg kell hagyni, hogy kicsit át kell majd alakítani. Ahogy a férjemhez, úgy ehhez is kötődöm. Nem akarok szabadulni az emlékektől, nekem már csak ez maradt. Érthetetlen számomra, miért kell még mindig Klapkával foglalkozni… meghalt, hagyják békén őt is és engem is. Aki pedig ilyet nyilatkozik, az szégyellje magát” – zárta le a témát Marika.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top