Sztárok

NIVEA Care: A krém, ami elcsábít

Több mint száz évvel ezelőtt a NIVEA kifejlesztette az első bőrápoló krémet, mely generációról generációra vált "családtaggá“ a világ számos otthonában. A legtöbbünknek a NIVEA krém volt az első krém, mely a bőrünket érintette, hiszen édesanyáink tudták, hogy a NIVEA krém az, ami a felnőttek és a gyermekek bőrének ápolására a legalkalmasabb általános bőrápoló.

A klasszikussá vált formula megfelelő gondoskodást nyújt, puhává varázsolja és táplálja a bőrt. Amíg az ikonikus kék tégelyes krém a család bármely tagjának bőrápolására alkalmas, a NIVEA Soft megadja azt a gondoskodást, melyre a fiatal lányok bőrének szüksége van. Ez a könnyed és gyorsan felszívódó krém bársonyosan puhává varázsolja a bőrt, miközben a frissesség érzetével kényeztet.

NIVEA Care: A krém, ami elcsábít

Azonban a lányok egyszer nőkké érnek és ezzel az igényeik és bőrük szükségletei is megváltoznak. Ahogy a nők idősebbek lesznek, bőrük szárazabbá válik, mely intenzív ápolást igényel. A bőr mélyreható táplálása általában nagyon gazdag és olajos formulákkal érhető el a legkönnyebben. De a NIVEA most megalkotta azt a krémet, mellyel képes intenzíven táplálni a bőrt anélkül, hogy zsíros bőrérzetet hagyna maga után.

Széleskörű felmérésekből kiderült, hogy sok nőnek hiányzott az életéből egy olyan általános bőrápoló, amely hatékonyan gondoskodik a bőr nedvesség-egyensúlyáról, de nem teszi zsírossá azt. Ezért a NIVEA egy olyan megoldást keresett, ami megfelel ezeknek az elvárásoknak. Új, viaszos formulával a könnyű, krémes textúrába burkolt természetes és tápláló összetevők kombinációját alkottuk meg. A krém használata során a test hője elolvasztja a bőrön a viaszkristályokat, így a balzsamos formula a bőr mélyén fejti ki hatását.

A NIVEA Care intenzív és hosszantartó táplálást nyújt anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. A NIVEA Care puhává és rugalmassá varázsolja a bőrt. Különlegesen nőies illatával kényezteti érzékeinket és a gondoskodás, a gyengédség illatával lengi körbe használóját.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top