Sztárok

Pumped Gabo megmondta, mit tett Ági barátnőjével

Sebestyén Áginak már akkor tetszett Pumped Gabo, amikor annak fesztiváltánca két éve felkerült a netre. Későbbi megismerkedésük pont olyan meredek sztori, mint amilyen a jelenlegi életük.

Négy epizódon van túl az RTL Spike-on futó Pumpedék, ami Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes életét mutatja a maga hátborzongató vagy éppen szórakoztató valóságában. A párost ma (csütörtökön) a Blikk látta vendégül, és élő Facebook-adást indítottak velük, amiben Pumped és Sebestyén a rajongói kérdésekre válaszolnak. Pumped elmondja, hogy ha 10 évvel idősebb lenne (azaz 31, mint Ági), akkor már elvette volna őt, de egyelőre még nem áll készen a házasságra. 
A nász persze elég szolid téma ahhoz képest, ami a továbbiakban megy, például az is szóba került, hogy Sebestyénnek már akkor megtetszett Pumped, amikor az befutott a 2015-ös táncos videójával, Pumped pedig elmesélte, hogy mi történt akkor, amikor megismerkedtek. Íme:

Egy bulin lesz*pattam a barátnőjét, aztán összejöttem vele.

Tehát így indult ez a kapcsolat. Egyéb részletek itt: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top