Sztárok

Igazán romantikusan kérték meg az X-faktoros Antal Timi kezét

Antal Timi és párja egy éve vannak együtt. Gergő úgy döntött, hogy ideje megkérni a szerelme kezét, ehhez pedig dalt írt és különleges helyszínt választott.

Az X-Faktor harmadik szériájának második helyezettje, Antal Timi még nem sejtette, mi vár rá, amikor vasárnap délután moziba ment a szerelmével. Gergő, aki az énekesnő zenekarának vezetője is, mindent előkészített. Egy dalt írt a lánykéréshez, és kisfilmet is forgatott, amiben a közös barátaik is feltűntek. Kibérelte a mozitermet, ahová meghívta a filmben szereplőket. A kisfilm, amit levetítettek a moziban, egy felirattal ér véget: Hozzám jössz feleségül? Antal Timi természetesen igent mondott.

Gergő a Blikknek elmondta, hogy mi volt a legnehezebb a lánykérés megszervezésében. “Az elmúlt néhány hét iszonyú nehéz volt. Kapcsolatunk nyílt és őszinte, nem szoktunk füllenteni a másiknak. Ennek elle­nére gyakorlatilag két hete egyfolytában hazudnom kellet­t neki reggeltől estig” mesélte a vőlegény, aki hogy elkerülje a lebukást, mindig magánál tartotta a gyűrűt, amit az autó csomagtartójában, a pótkerék alatt rejtegetett

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top