Sztárok

50 Cent iszonyatosat vert rá egy nőre a koncertjén

Felkerült a netre egy videó, melyen a rapper erősen mellkason vágja egy rajongóját. 50 Cent anno gengszter volt, egy drogdíler, és ugyan számtalanszor került szembe a törvénnyel, arról nem tudni, hogy nőket bántalmazott-e.

Szombat este ért Baltimore-ba 50 Cent aktuálisan futó turnéja. A rapper a show közepén kiment a színpad elejére, hogy lepacsizzon a rajongókkal, mikor is egy nő elég erőteljesen be akarta húzni a közönségbe. 50 Cent le is dőlt, közben az ökle megindult, és veszettül eltalálta a rajongót.
Később közölte a sleppje egyik tagjával, hogy hozzák a lányt a színpadra, aki twerkelt is odafent egy embereset. A Billboard megkereste a rappert, hogy kommentálja az esetet, mert szeretnék tudni, hogy ő miként vélekedik róla, de egyelőre nem kaptak választ. A neten több ezer olyan kommentet olvasni, miszerint 50 Cent direkt ütött, és pusztán engesztelésül hívta fel a lányt maga mellé a színpadra.
Itt a videó, el lehet dönteni, hogy szándékosan lendült-e az ököl, vagy nem.

(borítókép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top