Sztárok

Szandi kisfiából igazi sukár csávó lett

Szandi legkisebb fia évek óta hivatásszerűen táncol. Legújabb szerepében szinte felismerhetetlen.

“Csabi heti háromszor jár kétórás táncpróbákra, és mindig fülig érő mosollyal jön ki a teremből” – mesélte a Borsnak a büszke anyuka, Szandi. Hozzátette, legkisebb gyermekéről már egész kicsi korában kiderült, hogy imád táncolni. Eddig háromszor lépett fel a telt házas Arénában és szerepelt a bécsi Havasi Symphonic produkcióban is.

Szandi kisfiából igazi sukár csávó lett

“Néptánchoz kötődő experidance stílust tanul, ami a balettra épül. Úgy találta meg őt a tánc, mint Ámor nyila a szerelmeseket” – árulta el Szandi, majd hozzátette, szőke, kék szemű kisfia legújabb szerepében egy valódi cigány fiút alakít a Nagyidai cigányok című előadásban. “Összefutottunk Bódi Gusztival, ő mondta, hogy nagyon sukár csávó a Csabus, imádni fogják őt a roma lányok.”

Az énekesnő beszélt arról is, hogy Csaba megállás nélkül gyakorol, sokszor még otthon is. “Folyamatosan táncol itthon is, vannak olyan helyek a lakásban, ahol már fellazultak a kövek a padlón.”

Olvass még többet Szandiról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top