Sztárok

Durván beszólt volt férjének Tatár Csilla

Már a volt TV2-sök sem tudják szó nélkül nézni, ami a Tényekben történik. Gönczi Gábor most Tatár Csillától kapta meg a magáét, nem is akármilyen formában.

A TV2 esti főhíradója, a Tények a csatorna átstrukturálása óta a figyelem középpontjában áll, ám általában nem a hiteles és kiegyensúlyozott riportjai miatt kap figyelmet. A csatornától ilyen-olyan okokból távozott kollégák pedig előszeretettel kommentálják volt munkahelyük botlásait.

Most is így történt, Sváby András az alábbi képet posztolta az egyik esti híradóból:

A sok döbbent komment közül kitűnik Tatár Csilláé, aki elkeseredetten csak annyit írt: “Fogalmam sincs, kivel éltem együtt 10 évig… uramisten…” Ezzel utalva volt férjére, Gönczi Gáborra, aki felkonferálta az anyagot.

A Bors megkereste Tatárt, kifejtené-e bővebben, mire gondolt, de a műsorvezető elhárította a lehetőséget. “Vállalom, amit ott írtam, hozzátenni nem szeretnék, minden egyéb gondolatomat ezzel kapcsolatban megtartom magamnak” – mondta Csilla. A TV2 részéről senki sem kommentálta az ügyet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top