Sztárok

Gaál Noémi váltja Onyutha Juditot az ATV-ben

Gaál Noémi érkezésével Onyutha Judit elhagyja az ATV-t.

Gaál Noémi közel 20 év után távozott a TV2-től. A népszerű időjós az ATV-nél folytatja munkáját, a nézők június 4-én láthatják először a képernyőn, viszont korábbi kolléganője, Onyutha Judit távozik a csatornától, amit az ATV meg is erősített – írja a 24.huGaál Noémi most éppen a TV2 Ázsia Expressz című műsorát forgatja. 

Gaál Noémi váltja Onyutha Juditot az ATV-ben

Onyutha Judit korábban a köztévé Család-Barát című műsorának műsorvezetői székéből került az ATV-hez, azonban műsorvezetői pályafutása már véget is ért kolléganője, Dióssy Klára visszatérése miatt. “Klári visszajött a szülési szabadságról, és a Család-Barátban dolgozik tovább műsorvezetőként. Szerettem azt a műsort, de most mérhetetlenül boldog vagyok, hogy így alakult az életem, mert az ATV-nél az eredeti szakmámban dolgozhatok. Az emberek a mai napig időjósként néznek rám” – mondta Onyutha Judit korábban“Októberben újfajta híradóval jelentkezik a csatorna. Én időjósként a reggeli és az esti híradásban is szerepelni fogok. Sokkal jobb lesz itt nekem!” – mondta akkor Onyutha Judit.

Gaál Noémi váltja Onyutha Juditot az ATV-ben

 

 .

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top