Sztárok

Channing Tatum iszonyat aranyos levelet írt a hároméves kislányának

Channing Tatum lánya, Everly még csak hároméves, de az apja most írt neki egy nyílt levelet. Arról szól, hogy mindig bátran vállalja önmagát.

Channing Tatum arról ír a legtöbbet a levélben, hogy örül neki, hogy a lánya egy olyan időszakban nő fel, mikor a régebben kőbe vésett nemi szerepeken végre könnyebb alakítani. Így Everlyből is bárki lehet. “A nőknek nem kell többé a régi társadalmi és nemi elvárásoknak megfelelniük. Változóban van, mit akarnak a férfiaktól, sőt a férfiak helye is megváltozik a világban” – írja a színész.

Azt is hozzáteszi: egyelőre fel sem tudja fogni, milyen nagyszerű dolgokra lesznek képesek a nők Everly generációjából. “Varázslatos hely lesz ez a világ” – írja. Tatum teljes levelét a Cosmopolitan közli, az apropót az adja, hogy élő műsort csináltak a Magic Mike-ból, Tatum és Steven Soderbergh rendező sztriptíztáncosokról szóló, őrülten menő filmsorozatából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top