Sztárok

Kamy párja bebetonozott egy nőt a pincéjében

A magyar mulatós sztár, Kamy osztrák kedvese szörnyű titkot rejtegetett: bebetonozott a pincéjében egy nőt aki a házában halt meg, majd megrendezte saját elrablását.

A magyar közönség Kamyt, azaz Dirnberger Tímeát elsősorban a No roxa áj szerzőjeként ismerheti, valamint a dal sikerét követő perből, amiben a bíróság elmarasztalta a számot előadó Jollyt ki nem fizetett jogdíjak miatt.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Kamy életét az elmúlt hónapokban azonban egy súlyos tragédia árnyékolta be. Párja, Christian Tuschetschlager bebetonozott egy nőt háza pincéjében, és még saját elrablását is megjátszotta, hogy megvezesse a hatóságokat. A morbid csavar a történetben: az áldozat Kamy unokatestvére, Elvira volt.

Az énekesnő és párja a Borsnak mesélték el a történteket. “Nehéz erről beszélni. Elvirával testvéri volt a viszonyunk. Lánya és unokája siratja. Elment Chrishez, én nem is tudtam róla, hogy találkoztak. Chris azt mondta, bevettek valamilyen kábítószert, hajnalban pedig holtan találta Elvirát. Pánikba esett, mert otthon volt a 18 éves lánya is. Levitte a pincébe, és befalazta. Elmesélte, hogy amikor elkezdte betonozni, kitisztult a tudata, és megijedt a tettétől, de akkor már nem volt visszaút” – kezdi Tímea.

“Nekem nem merte elmondani, mert tudta, akkor azonnal viszem a rendőrségre. Az exfelesége azonban valahogyan megtudta, feldobta, ezután maga Chris mutatta meg a rendőröknek, hol találják a holttestet.” Elvira teste decembertől márciusig volt a pincébe rejtve. A rendőrségi vizsgálat nem állapított meg idegenkezűséget, ezért Christian bírósági ügye gyorsan lezárult. Tíz hónap felfüggesztett börtönt kapott kegyeletsértésért, a hatóságok félrevezetéséért és tárgyi bizonyítékok meghamisításának kísérletéért.

A férfi azt mondja, megbánta amit tett. “Nem emlékeztem semmire a drogból, azt hittem, én öltem meg Elvirát. Szörnyű volt az a több mint három hónap, amíg a pincében volt, nem tudtam elszámolni a lelkiismeretemmel. Sose fogom megbocsátani magamnak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top