Sztárok

Bajor Imre lánya, Lili gyönyörű nőként lép színpadra

Bajor Imre lánya, Bajor Lili már harmadéves a Színművészetin és most hamarosan a Szentivánéji álom című darab gyerekeknek szóló változatában lép színpadra.

Akik még Bajor Imre kicsi lányaként emlékeznek rá, azokat biztosan meglepi, hogy Bajor Lili mennyit változott az elmúlt években. Most a varázslatos Titániaként láthatják a nézők a gyerekbaráttá varázsolt Szentivánéji álomban.

“A szöveg úgy van átírva vagy leegyszerűsítve, hogy a gyerekeknek azért érthető legyen” – mesélte a színésznő a Reggeliben

Bajor Imre lánya, Lili

Bajor Lili édesanyja Hámori Eszter színésznő, aki állítólag megpróbálta lebeszélni a lányát annak idején arról, hogy színészkedni kezdjen. 

“Volt, hogy megremegtem ebben, hogy számomra ez nem a legmegfelelőbb, aztán meg úgy éreztem, hogy nem csinálnék mást.”

Ebben nem játszik szerepet, hogy Bajor Imre lányaként Lilire sokan másképpen néznek, mások az elvárások vele szemben. “Ez nagyon attól függ, kivel dolgozom együtt. Az osztályban meg az egyetemen ez egyáltalán nem mérvadó. Ott arra kíváncsiak, hogy én mit tudok elérni. Rossz kifejezés, hogy ezzel együtt kell tudni élni, de az árnyoldalát el kell hessegetni. Ez nem mindig megy.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top