Sztárok

Durván összeveszett a forgatáson Schobert Norbi és Csisztu Zsuzsa

Megdöbbentő részleteket írt meg a Blikk Csisztu Zsuzsa műsorának felvételéről, ahol a műsorvezető úgy összeveszett Schobert Norbival, hogy Norbi majdnem hazament.

A Csisztu24 című műsorban Csisztu Zsuzsa elmegy egy napra két vendégével egy wellness-szállodába, ahol kötetlen formában, pihenés közben interjúvolja meg a sztárokat. A békés koncepció állóvizét a legutóbbi forgatás botrányai alaposan felkavarták. A Blikk szerint Csisztu addig piszkálta Schobert Norbit, amíg az egyszer csak felállt a vacsoraasztaltól, és kis híján faképnél hagyta a stábot.

Durván összeveszett a forgatáson Schobert Norbi és Csisztu Zsuzsa

A lap szerint a műsorvezető a vacsorát megelőzően is provokálta Norbit, ki akarta vele mondatni például, hogy korrupt rendőr volt. “A mostani vagyonod hány százalékát alapoztad meg motoros rendőrként?” – kérdezte Csisztu.

Az indulatok végül a vacsoránál csaptak össze, Zsuzsa leállította Norbit, amikor az edző a cukorfogyasztásról akart beszélni. Norbinál ekkor telt be a pohár, visszaszólt a házigazdának, aki ezen úgy megsértődött, hogy állítólag üvöltözött Norbival, kérjen bocsánatot, és azt mondta, beperli.

A kész műsorból érthető okokból mindez kimarad, az ATV “belső ügyként” kezeli a történteket, a szereplők pedig nem kívántak nyilatkozni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top