Sztárok

Hamarosan kezdődik Lagzi Lajcsi áramlopási pere

Lagzi Lajcsi, felesége, Boglárka és kilenc másik gyanúsított áll a napokban bíróság elé a mulatós zenész ötvenmilliós áramlopási perében.

A Bors úgy tudja, jövő héten keződik meg a nagyszabású per, melynek végén Lagzi Lajcsira akár 12 év börtönt is kiszabhatnak. Az ügy komplexitása miatt azonban nem várható egyhamar ítélet. A vád szerint a trombitás, valamint felesége és társai éveken keresztül szabálytalanul vezették el több magán- és kereskedelmi ingatlanon a gázt, a vizet és az áramot, sőt ellenőröket is megvesztegettek, hogy erre ne derüljön fény. A kár közel ötvenmillió forint.

Hamarosan kezdődik Lagzi Lajcsi áramlopási pere

“Nem akarok kabátlopási ügybe keveredni, mégis magyarázkodnom kell. Sosem loptam senkitől semmit, vizet sem, gázt sem, áramot sem. Ennek ellenére a fellépéseim alkalmával igen gyakran kérik azt a dalt, hogy Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek. Eljátszom, de a keserűség mégiscsak ott van bennem” – mondta a Borsnak Lajcsi, aki abban bízik, hogy tisztázhatja magát a budaörsi bíróság előtt.

A családot alaposan megviselte az évek óta tartó ügy. Lagzi Lajcsi pszichológus segítségét is kérte, azt pedig végképp nem érti, felesége mit keres a vádlottak padján. “Galambos Boglárka egyetlen bűne, hogy Boldogasszonypusztán él. Ő nem bűntárs, hanem házastárs. Ez az eljárás az idegeinket alaposan megtépázta. Csak annyit mondhatok, Bogi jól van! De egy édesanyát, akit elvittek a kiskorú gyerekei mellől, már ennek az emléke is rossz érzésekkel tölt el” – nyilatkozta a zenész.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top