Sztárok

Nagy Duett: a nyár bulifilmjének betétdala a ma esti döntőben

A Nagy Duett vasárnap esti végső döntőjében Mádai Vivi és Csipa a nyár bulifilmjének beharangozott Pappa Pia egyik betétdalát énekli majd. Emellett a filmről eddig nem látott részletek is feltűnnek majd a műsorban.

A nyár bulifilmjének betétdala csendül fel A Nagy Duett végső döntőjében. A mélytoroknak titulált Mádai Vivien és Csipa ugyanis a zenés vígjáték egyik slágerével, a “Zene nélkül mit érek én” című örökzölddel is színpadra lép majd a TV2 show-műsorában.

A duó a verseny során már számos előadásával felrobbantotta a színpadot, legyen szó akár rock, török vagy mulatós dalról. A páros ezúttal a magyar dal mellett német és angol nyelvű slágerrel is készül a döntőre.

Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy mi kapjuk a »Zene nélkül mit érek én« című Máté Péter-dalt. Egyrészt imádom a retró dalokat, másrészt a Pappa Piát is nagyon várom az előzetes alapján. Kár, hogy abban nem énekelhettem” – viccelődött Mádai Vivien a próba alatt. A műsorvezető azt is elmondta, hogy sok barátja szerepel a filmben, amelyet a nyár legszórakoztatóbb magyar alkotásaként harangoztak be.

A Csupó Gábor által rendezett Pappa Piában az ikonikus dalt Ostorházi Bernadett és Szabó Kimmel Tamás énekli, akik mellett többek között Stohl András, Nagy Feró és Dobó Kata is szerepet kapott.

A vasárnapi Nagy Duettben a sláger mellett eddig nem látott képkockák is feltűnnek majd az augusztusban érkező filmből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top