Sztárok

Oszter Sándor kitálalt

Oszter Sándor elmondta, hogy mi baja van a lánya választottjával, Popovics Tamással. Hozzátette azt is, abban sem biztos, hogy elmegy az esküvőjükre.

Elmérgesedett a helyzet az Oszter családban. Oszter Sándor elmondta, hogy nem örül a lánya eljegyzésének, Oszter Alexandra pedig elhatárolódik apja minden tettétől és nyilatkozatától. Oszter Sándor most kifejtette, hogy mi a baja a lánya választottjával.

“Nem méltó ez a férfi a lányomhoz, egy aprócska lyukban élt a kutyáival, jól jön neki a jómódú asszony. Egyszer hívtam meg a házunkba azt az embert, ott ült az asztaltársaságban a világ egyik leghíresebb tüdőgyógyásza, aki az országban egyedüliként transzplantál, aztán volt ott még több, a szakmájában kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakember, orvosok, jogászok, erre a bokszoló mindenkit kiosztott, minden témában. Ő volt az okos! Még azt is elmondta, hogy hogy kellene jobban tüdőt transzplantálni… életemben nem szégyelltem annyira magam, mint akkor. Azóta nem volt nálunk az az ember, és nem vagyok benne biztos, hogy ott leszünk az esküvőjükön” – mondta a Borsnak Oszter Sándor.

Oszter Sándor kitálalt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top