Sztárok

Nádai Anikó gyakran megkapta, hogy a volt párja miatt tart itt, nem a tehetsége miatt

Nádai Anikó hasonló műsort kap, mint amilyen a Mónika-show volt. Erről is beszélt a 24.hu-nak.

Nádai Anikó új szerepre készül, igaz, műsort fog vezetni, de egy új stílusban próbálja ki magát. Az RTL Klub a hírhedt Mónika Show leporolására készül, Nádai Anikó műsorának címe Anikó#show lesz. Ezt a műsort valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Kilenc évig volt műsoron a délutáni idősávban, de néhány jelenet bőven indokolta volna az este 11 utáni időpontot és a tizennyolcas karikát is.

 Nádai Anikó ebben az évben szakított gyermeke apjával, aki miatt sok beszólást kapott. “Meg ugye azt is rengetegszer megkaptam, hogy nem azért vagyok itt, mert hogy hú, de nagy tehetségem van, hanem azért, hogy ki a volt párom. Szerettem volna bebizonyítani, hogy ez nem így van” – mondta Anikó a 24.hu-nak adott interjúban.

Már Erdélyi Mónika is elmondta a véleményét az új műsortervről, pontosabban Nádai Anikóról: “Az a fiatal lány kábé 50 kiló vasággyal, és azért ezt fizikumban is bírni kell. Mi akkor három adást vettünk fel egy nap, és azért az 12 óra, de végig állva. Lehet, hogy őt már leültetik, lesz olyan szerencsés.”

A 24. hu megkérdezte Anikót, elfogad-e műsorvezetői tánácsokat az elődeitől. “Nem szégyen kikérni más véleményét, vagy ha van egy véleménye, azt megfontolni, megfogadni.” A műsorvezető azt is elmondta, hogy nyilván hasonló lesz a műsora a Mónika Show-val. “Ugyanaz a műfaj, ugyanúgy emberi történeteket dolgozunk fel, hétköznapi problémákkal találkozhatnak a nézők, párkapcsolati problémákkal, konfliktushelyzetekkel. De közben teljesen más lesz, hiszen én vagyok benne.”

#balaton #kirándulás #kutyusokkal #jóegyütt #ninaasztár #müzlimegpitbull #jónapvolt ????☀️

A post shared by Nádai Anikó (@nadai_aniko) on

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top