Sztárok

Gaál Noémi: Nem miattam rúgták ki Onyutha Juditot

Gaál Noémi a Borsnak adott interjúban beszél volt kolléganőjéről, Onyutha Juditról.

Onyutha Juditot nemrég küldték el az ATV-től, helyére pedig Gaál Noémi került. A kétgyerekes édesanyának azonnal az jutott eszébe, hogyan gondoskodik ezentúl a családjáról.

“Megalázkodtam, könyörgőre fogtam, hogy legalább váltótársa maradhassak. Még kevesebb fizetésért, akár más beosztásban is szívesen tovább dolgoztam volna” – elevenítette fel a történteket Onyutha Judit korábban a Story magazinnak“Azt mondták, alszanak rá, majd meggondolják. Arra viszont megkértek, hogy addig végezzem a munkát, amíg Noémi el nem foglalja a helyemet.”

Gaál Noémit most a Bors újságírója kérdezte meg, mit szól Judit vádjaihoz. “Nem akarok Judit fejével gondolkodni. A távozásomat a TV2-től sem így terveztem, a belépésemet sem az ATV-hez. De az biztos, nem volt közöm ahhoz, hogy elküldték. Nem esett jól, érthetetlen volt számomra. A lelkiismeretem tiszta, sosem tettem semmit, ami miatt ő ezt érezhette. Amikor visszajöttem Ázsiából, természetesen beszéltem vele. Felhívtam telefonon, ezt nem lehetett ennyiben hagyni. Bántotta az igazságérzetem, ami az újságban megjelent, mert valótlanságokat írtak le.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top