Sztárok

Pintér Tibor pucéran örömködik a meztelen kollégájával a stáb és a kolléganője előtt

Kevesebb, mint egy perc alatt sikerült anyaszült meztelenre vetkőznie Pintér Tibornak a kamerák előtt, mindezt pedig csak azért, hogy megmutassa: ő visszatért a természethez.

Pintér Tibornak különleges kapcsolata van a kollégáival, saját bevallása szerint a munkája az, ami kitölti az életét.  “Valahányszor szerelmes voltam, a hivatástudatom jóval alább hagyott… Nekem most tényleg arra kell koncentrálnom, hogy ezt a csodálatos lovas színházat, amivel azt gondolom, hogy valóban nagy értéket képviselhetünk, ezt itt Budapesten is bevezessem. Én tényleg a lovaimba vagyok szerelmes. Hülyén hangzik, de komolyan. És a színész kollégáimba, és még a férfi színész kollégáimba is szerelmes vagyok. Annyira egyben látom őket a gyönyörű karácsonyfám tündöklő díszeiként.” 

Jó példa Pintér Tibor egyedi látásmódjára az is, hogyan buzdítja a munkatársait arra, térjenek vissza a természetbe, mert onnan meríthetnek erőt. Igen, pont úgy, hogy anyaszült meztelenül magába szívja a természet erejét. 

via GIPHY

Őszinték leszünk, megértjük, hogy a kolléganője zavarában azt sem tudja, hova nézzen. A vetkőzz te is felszólításnak is érthető, ha Bella nem tesz eleget.

“A ruha egy civilizácós ártalom, amire semmi szükségünk nincs, főleg ilyen jó időben” – magyarázta a színész, akit hiába kérleltek, hogy legalább a gatyáját vegye vissza. 

via GIPHY

Kollégája végül beadta a derekát, és ő is megszabadult a gönceitől az Édes Élet kamerái előtt.

via GIPHY

Pintér Tibor, aki a szakítás óta csak a munkájának és a színházának él, felszabadultan örömködött, hogy végre meztelen, ez az arcára volt írva.

via GIPHY

Pintér Tibor nagyon boldog
Pintér Tibor nagyon boldog

El sem hiszed, hogy az alig egy perces videó elején még ruhában van a színész.  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top