Sztárok

Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot az ügyészség szerint

Lagzi Lajcsi még mindig azt állítja, hogy ártatlan az áramlopási ügyben, az ügyészségen azonban gyűlnek a bizonyítékok. Az ügyész nyilatkozott is az ATV-nek.

A Bors úgy tudja, több tízezer oldalt tesz ki az a paksaméta, amelyben a vallomások, fényképek és szakértői vélemények bizonygatják a víz-, az áram- és a gázlopást. Föld alatti kábel és kartonfal mögötti méretlen fő­elosztó – ilyen és ehhez hasonló bizonyítékokkal készül a Pest megyei főügyészség a Lagzi Lajcsi és társai ellen indított büntetőperre.

A nyomozás során az derült ki, hogy igen átgondolt megoldásokat tartalmazó művelet volt, és elég hosszú időn keresztül alkalmazták, hiszen már 1993–94-től kezdődően jöttek létre ezek a megoldások” – mondta dr. Gyugyi Csilla megbízott főügyészségi osztályvezető ügyész az ATV Riasztás című műsorában.

Lagzi Lajcsi az első perctől kezdve azt állítja, hogy koncepciós per folyik ellene. A lap most is megkereste, de az ügyvédjével nem kívántak megszólalni az ügyben. 

Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot az ügyészség szerint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top