Sztárok

Pintér Tibor is volt szerető: a hűtlenség bűn, de megbocsátható

A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának magánéletéről szinte naponta új információk látnak napvilágot. A BEST magazinban azonban egy olyan témáról beszélt Pintér Tibor, amely sokakat érint, de szinte senki nem vallja be.

Pintér Tibor bevallotta, volt már viszonya házas nővel. “Tapasztalataim szerint ez nem a szexhiányról szól. Míg a férfiak sokszor egy jó kapcsolatban is mennek a libidójuk után, addig egy nőnek érzelmi sivárság, kiüresedés és szeretethiány kell ahhoz, hogy félrelépjen” – vallja a színész. 

Tibor és titkos kedvese viszonya majdnem egy évig tartott, de a hölgy végül a férjét választotta. “A sors fintora, hogy a kapcsolata a férjével sokkal jobb lett, miután megtapasztalta, milyen szeretőt tartani. Végül gyerekük is született… Talán a mi viszonyunk a bocsánatos bűn kategóriába tartozik. Még egy kicsit büszke is vagyok magamra, hogy megmentettem a házasságot” – mondta Tibor a BEST magazinnak

Pintér Tibor férjes asszony szeretőjeként
Pintér Tibor férjes asszony szeretője volt, a nő nehezen engedte el. “Az én elméletem szerint az a szerelem, amibe beleszólnak, amit mesterségesen szétszakítanak, sosem fog elmúlni igazán, mivel nem teljesedik be. Nincs lehetősége elmúlni, de az ember megtanul élni ezzel a hiányérzettel.”

Ahogy a színész fentebb fogalmazott, egy nőnek sokféle motívációja lehet a hűtlenségre, és elsősorban nem a szexhiány az oka. “Olykor csak a kaland, a romantika hiányzik, egy kis kiszabadulás az aranykalitkából.”

A szeretői viszonyt egy ékszerdobozba rejtett kis kincshez hasonlítja és elmondja, hogyan élte meg, amikor ő volt a harmadik egy kapcsolatban. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top