Sztárok

Doszpot Evelin nem alszik együtt a férjével, Doszpot Péterrel

Külön szobában alszanak, és ma már nemigen járnak együtt szórakozni, mégis boldogok együtt. Doszpot Evelin és Doszpot Péter állítják, hogy ők egymás legjobb barátai lettek.

Doszpot Péter mindig is kapós férfi volt, és ezt Evelin nehezen szokta meg. Még tavaly nyáron is akadtak ebből érdekes szituációk. “Manapság már jobban kezelem az ilyen helyzeteket” – meséli a Story magazinnak a Micsoda nők! egyik állandó vendége, aki állítása szerint a sokadik kamaszkorát éli. Férjmentes programokat tart a barátnőivel – többek között Várkonyi Andreával, aki Evelin egyik legjobb barátnője –, amikor szórakozóhelyekre járnak. Doszpot Péter 42 éves volt, amikor Evelinnel összeházasodtak, és ahogy mondja, új fejezetet nyitott az életében. 

“Evelinnel a kapcsolatunk nagyon régre nyúlik vissza, sok mindent megéltünk már együtt. Az első pillanattól kezdve barátai is vagyunk egymásnak, igyekszünk mindent megbeszélni. Van egy-két furcsaságunk, például, hogy nem alszunk együtt, vagy mivel nem szeretem az ételszagot a lakásban, ezért Evelin nem főz” – meséli Doszi a magazinnak. 

A közös életükről, és hogy hogyan is működik a házasságuk, még több részlet a Storyban.

Doszpot Evelin nem alszik együtt a férjével, Doszpot Péterrel

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top