Sztárok

Feladta magát Weisz Fanni partnerének támadója

Bács Péter színésznek a kick-boxos múltja miatt nem esett baja.

“Két nappal voltunk a Szavak premierje előtt, amelyben én alakítom Weisz Fanni szerelmétPróba után mentem éppen hazafelé, amikor felszállt a buszra ez a két ember, akiket a kiadott rendőrségi felhívás után ismertem fel. Nem voltak maguknál, szerintem inkább kábítószer, mint ital hatása alatt álltak, és egyértelműen keresték a balhét. Elkezdtek szekálni két srácot és egy lányt, amit nem hagyhattam, így rájuk szóltam. Bele sem gondoltam, milyen következménye lehet a dolognak, de az nagyon meglepett, hogy hiába ült a buszon fél tucat ember, csak én álltam fel nekik” – mesélte Bács Péter, színész korábban a Blikknek.

A rendőrség szerdán adott ki felhívást, miszerint keresnek két fiatalt, akik egy villamospótló buszon inzultáltak egy nőt, majd a segítségére siető férfit egyikük hirtelen ököllel megütötte, súlyos sérülést okozva neki. Ugyanazok voltak az elkövetők, de ez már egy újabb eset volt. Ez már a Határ úti aluljáróban történt – írta a 24.hu. Végül a 19 éves budapesti T. Gábor 2017. június 30-án a reggeli órákban feladta magát a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságán.

Balra, kitakarva a tettes, aki feladta magát. Forrás: Police.hu
Balra, kitakarva a tettes, aki feladta magát. Forrás: Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top