Sztárok

Sváby András a volt feleségéről: szeretjük egymást

Sváby András kivirult, amióta újra televíziózik, és ezt a környezete is észrevette rajta. Nemcsak munkafronton változott az élete, hanem a családi viszonyai is átrendeződtek, volt feleségével pedig egészen különleges a kapcsolata.

Gyakorlatilag egy időben történt az összes változás Sváby András életében. Igen, most arra gondolunk, hogy Sváby újra képernyőre került a Naplóval, és közben szépen-csendben, harminc év után Sváby András és Enikő szétmentek, és a tévés új életet kezdett orvos párjával, akitől nemrég gyermeke született. Erről először Hajdú Péternek mesélt a műsorvezető, és most Rangos Katalinnak elárulta, hogy milyen a viszonya a volt feleségével. 

Sváby András kivirult, amióta a Napló újraindult
Sváby András kivirult, amióta a Napló újraindult

“Nekem még működik az éttermem, ami Budapest határában van, azzal is foglalkozom, de ott a volt feleségemmel, Enikővel is kapcsolatban maradtam, csak ott, hála istennek, a magánéletben olyan nagyon jó, hibátlan kapcsolatunk van, meg jóban vagyunk, meg szeretjük egymást, amennyire két elvált elvált ember tudja egymást szeretni. A gyerekeken túl is vannak közös kapcsolódási pontjaink” – magyarázta Sváby, aki közben élvezi, hogy újra babázhat, már amikor van erre ideje. 

 A magánéletéről és a munkájáról is beszélt Rangos Katalinnak, nézd meg a videót:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top