Sztárok

Bereczki Zoltán már nem vágyik az ismertségre

Legfrissebb interjújában Bereczki Zoltán őszintén mesélt nyári terveiről, a kislányával való kapcsolatáról, a házépítésről és az ismertséghez való viszonyáról.

Arra a kérdésre, hogy jut-e pihenésre ideje a nyáron, Bereczki Zoltán a Blikknek elmondta, bár sok fellépése van, igyekszik időt szakítani a családjára és magára is. “Például a lányommal, Zorával öt napra Párizsba megyünk” – mondta az egykori musicalsztár, majd hozzáteszi, úgy tervezi, hogy az utazás után néhány napra édesanyját is meglátogatja majd a balatoni nyaralójukban.

Bereczki Zoltán már nem vágyik az ismertségre

Bereczki emellett beszélt arról is, hogy hamarosan beköltözhet álomotthonába, amelynek megépítésébe teljesen egyedül fogott bele. “Most jön az a rész, ami már számomra is ijesztő. Eddig tervezővel, belsőépítésszel dolgoztam, de innentől minden az én döntésem” – mondta Bereczki, akinek otthonában természetesen saját szobája lesz Szinetár Dórával közös lányának.

Róla egyébként mindig óvatosan nyilatkozik, igyekszik őt távol tartani a rivaldafénytől, amiért egyébként Bereczki sem rajong különösebben. “Inkább elfogadom, mintsem vágyom az ismertségre. Ha beülök kávézni, nem szeretek »a Bereczki Zoli« lenni. Volt egy időszak, amikor nem így voltam vele” – vallotta be.

Olvass még többet Bereczki Zoltánról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top