Sztárok

Pásztor Anna szilánkosra rágta egy rajongója telefonját

Saját belvallása szerint "önvédelemből" esett neki a telefonnak Pásztor Anna, aki a szelfiőrület ellen próbál harcba szállni.

Kapolcsra beköltözött másfél hétre a Művészetek Völgye fesztivál, a veszprém megyei település és környéke megtelik kézműves kirakodóvásárokkal és persze rengeteg koncerttel.

Pásztor Anna és zenekara, az Anna and the Barbies a hétvégén lépett fel a fesztiválon, azonban a koncert nem ment gördülékenyen. Anna ugyanis megelégelte, hogy egy srác az első sorban fotózott a telefonjával, ezért elvette tőle, és “szilánkosra rágcsálta” azt.

Egyelőre nem tudjuk a történet folytatását, az énekesnő egy Facebook-posztban a “még nem digitalizált élettér védelmére” hivatkozott amellett, hogy természetesen megtérítik nézőjük kárát.

 

Pásztor Anna egyszer már lepofozott egy rajongót a színpadról, bár akkor a részeg néző a fenekébe markolt. Mindenesetre jó vigyázni a hirtelen haragú énekesnővel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top