Sztárok

Pécsi Ildikó ide menekül a gondok elől

Ha szabadulna a hétköznapok problémáitól, vagy ihletre vágyik, csak a kertjéig kell mennie Pécsi Ildikónak, amelyet hosszú évek alatt varázsolt a nyugalom szigetévé.

Bár Pécsi Ildikó életét megkeseríti volt menyével zajló pere, a művésznőnek nem kell messzire mennie egy kis nyugalomért. A féltve gondozott kertben mindig megnyugvásra lel, az évek óta nevelt növények közt könnyű a kikapcsolódás.

Pécsi Ildikó a kertjébe menekül a gondok elől

“A kert adta nyugalom nagy ajándéka az életemnek, szükség is van rá. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem viseltek meg az elmúlt évek történései. Itt minden bokor, fa és virág a családomra, kollégáimra és a barátaimra emlékeztet és a drága, jó közönségemre, akik megörvendeztettek kertbe ültethető virágokkal. A bejáratnál édesanyám fája áll, de a férjemmel, édes, jó Lajosommal közös hatalmas hársunk is az életemet tükrözi. A gesztenyefát még az édesapám ültette egykoron, egy kicsit már betegeskedik, látszik is rajta, hogy meg kellett vágni itt-ott, de még büszkén áll ez a fa is” – mesélte a művésznő a Blikknek.

Pécsi Ildikó egyébként könyvet ír az életéből, mely karácsonyra lesz kész, és várhatóan külön fejezetben foglalkozik majd a művésznő varázslatos kertjével.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top